Showroom

 

 

Showroomet er pt. lukket, pga. barsel

Hold dig opdateret her på siden, eller via vores Facebook side (vikleliv) om hvornår vi åbner op igen.

Normalvis kan du se, prøve og mærke dig gennem vores store udvalg af bæreseler, vikler, ringslynger og bæretilbehør. Rikke er uddannet slyngevejleder og står klar med kyndig vejledning i ergonomi, sikkerhed og komfort for dig og dit barn.

Showroomet er udstyret med spejle, sikkerhedsgulv og løbebånd så du kan prøve at gå en tur med de forskellige produkter.

Kyndig vejledning

Jeg er uddannet slyngevejleder og guider dig til at finde den helt rettet løsning for dig og din baby. Sammen får vi styr på sikkerhed, ergonomi og optimal komfort, så du er 100% tryg.

Prøv før du køber

Der findes mange løsninger til at bære sit barn, og der er fordele og ulemper ved dem alle. Vi synes derfor du skal have mulighed for at prøve de forskellige alternativer inden du  beslutter dig.

Sjov for din baby

Der er plads til både dig og din baby hos Vikle Liv.  Showroomet er derfor indrettet med pusleplads og legetøj, så den lille og evt. søskende ikke keder sig.

Åbent efter aftale

Vores åbningstider er meget fleksible, og tilpasses gerne til dig og dit barn. Dog vil vi gerne sikre, at der er god tid når du kommer. Derfor bedes du kontakte os og aftale dit besøg.

Telefon: 40 61 16 73 - Mail: info@vikleliv.dk 

Adresse

Vikle Liv ApS

Frøskovparken 45

7400 Herning