Barnet har svært ved at sove

Er du én af dem, der har et lille vidunder, som bare elsker at holde mor og far vågen? Én som virkelig er elsket, men som også bare fremmer væksten af de grå hår. Man går rundt dag og nat for at få den lille til at sove, men intet virker. Når baby så endelig sover, er det ovenpå mor eller far, og så kan man ellers sidde der fasttømret til sofaen. Det værste af det hele er, at fjernbetjeningen ligger uden for rækkevidde, så man bliver tvunget til at se én eller anden gammel, engelsk dramaserie... 

Frustrationen vokser

Man har følelsen af, at man ikke når noget som helst i løbet af dagen - udover at skifte ble, fodre, sige kuk kuk og gak gak og ellers kæmpe for at få baby til at sove selvfølgelig. Ikke engang et dejligt varmt bad eller en klap-sammen-mad til frokost kan det blive til… Hvorfor var der ikke nogen, der havde fortalt, at der også fandtes sådan nogle perioder med en baby?

Kan du genkende ovenstående, så føler vi virkelig med dig. Vi har selv stået i præcis samme situation. Og vi prøvede alt, hvad sundhedsplejerske og Google kunne finde af gode råd. Fys, ergo, kranio, zone and you name it… Intet virkede.. Lige indtil… 

Der er en løsning!

Min veninde introducerede mig for en vikle. ENDELIG kunne baby sove trygt og godt helt tæt på mig samtidig med, at jeg havde hænderne fri. Det var virkelig en lettelse. Med hænderne fri mens baby sover kan man dælme udrette mange ting. Man kan blandt andet:

  • Gå på toilet - ja, tro det eller ej, det kan sagtens lade sig gøre
  • Smøre sig en mad eller brygge kaffe, som kan nydes VARM
  • Få frisk luft, som virkelig kan gøre underværker for en træt mor
  • Rydde lidt op og få ordnet noget af det vasketøj, som så hurtigt hober sig op. 

Man kan selvfølgelig også bare sætte sig på sit bedste spot og nyde det, mens man snuser til det lille vidunder, som sover så sødt. Lyder det ikke fantastisk?!

Giv det et forsøg - vi sender masser er sovestøv med

Hjælpen er nær. Vi har et stort udvalg af fastvikler, strækviklerslynger og bæreseler, som alle giver din baby nærhed, tryghed og ro til at sove, samtidig med, at du har frie hænder. For os var der søvngaranti, når vores datter sat i et bæreredskab. Det er værd at give et forsøg! For når baby er urolig og ikke vil sove, kan det virkelig sætte humøret på prøve og give anledning til frustrationer.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med et bæreredskab?

Du kan læse vores guide til at vælge det rette bæreredskab, men du er også mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige bæreredskab og hjælpe dig godt i gang, så din baby kan få noget søvn!

Masser af sovestøv fra
Rikke - uddannet slyngevejleder

GUIDE TIL AT VÆLGE BÆREREDSKAB

Andre fortæller